Resultat!

Det blev en riktigt lyckad tävling! 
Hubert gick på 2+0, som vanligt. Dock var han sjuukt snabb i finalen, han kunde banan utantill, behövde bara springa efter honom så snabbt jag kunde. Tyvärr ingen pinne, men det är inte heller något fel på en sjunde plats!

Yrsa gick på 5+5, dock har hon ett väldigt fint flyt och springer på i lagom takt. Det är enbart små slarvfel hon får till, jag vet att hon kan mycket mer!

Zamina gick på 5+3 i mini, och som enda tävlande så vann hon! 

Kodak var den som förvånade mig rejält, han gick på 0+1! Känns otroligt surt att han rev allra sista hindret, ifall han inte hade gjort det hade första pinnen varit inskriven! Han kom på en sjätte plats, av tjugo startande.

Tävling

I morgon bär det av på tävling i Anderstorp! Fyra små skruttar får följa med.
Hoppas på pinne för Hubert, Kodak och Yrsa har jag inte så stora förväntningar på, blir helt enkelt glad ifall dom kommer i mål. Samma med Zamina, dock tävlar hon enbart mini. 


En överraskning

<3
Fick mig en glad överraskning igår kväll när jag gick ut till kaninerna för att ge dom mat. En flygande Zamina kommer flygandes ut från laudgården. Som tur var kunde jag fånga henne, med lite pellets!
Hon hade lyckats att knuffa ner lukan till hennes bolåda, den sitter inte ordentligt fast ännu...
Satte spån säcken framför, nu borde hon inte kunna putta ner den igen! :)

Helt nytt utseende!

Nu har bloggen fått ett helt nytt utseende, tyckte att det var på tiden! Nu är den inte längre lika grå och trisst som den förra var... Ifall ni inte ser designen, så klicka på F5!
Ska även försöka att bli lite mer aktiv, får se ifall jag klarar av det.

Jag lever!

Ville bara komma in och skriva, att jo jag lever! 
Inte mycket uppdatering har det varit, på suuper länge. Men har helt enkelt inte haft lust att blogga...
Men ja, ett litet livstecken har ni i alla fall fått!

RSS 2.0