Svar på kommentarerna!

Sara:
Kuuul! Det blir ingen tävling på ett tag för mig, tänker att ja väntar tills Teo är redo för debut. Han har hoppat än gång hittils, och var superduktig! Men det är ju en bit kvar tills han klarar att hoppa en krok lätt ;)
-
Jaa! Okej, men då ses vi säkerligen snart igen! :D
-

Ida Lövgren - Kaninkompis:
kul! Debut i Västerås? :D Hur gammal är kodak? :)
-
Hihi, nä inte så långt upp. Nere i Småland ;) Han är 5 månader gammal den 3 oktober. :D

------
Idag drar jag iväg till Ullared och storhandlar (har studiedag)! Förhoppningsvis följer något kaninrelaterat med hem, hade tänkt att köpa flerompostgaller så att jag får två hagar till, dår blir det att jag har fyra st hagar! Ifall dom är riktigt billiga, så fixar jag hagar till alla kaninerna. :D


Yrsa för någon dag sedan.

Svar på kommentarerna!

Sara:
Kuuul! Det blir ingen tävling på ett tag för mig, tänker att ja väntar tills Teo är redo för dt ebut. Han har hoppat än gång hittils, och var superduktig! Men det är ju en bit kvar tills han klarar att hoppa en krok lätt ;)
-
Jaa! Okej, men då ses vi säkerligen snart igen! :D
-

Ida Lövgren - Kaninkompis:
kul! Debut i Västerås? :D Hur gammal är kodak? :)
-
Hihi, nä inte så långt upp. Nere i Småland ;) Han är 5 månader gammal den 3 oktober. :D

------
Idag drar jag ivär till Ullared och storhandlar (har studiedag)! Förhoppningsvis följer något kaninrelatert med hem, hade tänkt att köpa flerompostgaller så att jag får två hagar till, dår blir det att jag har fyra st hagar! Ifall dom är riktigt billiga, så fixar jag hagar till alla kaninerna. :D


Yrsa för någon dag sedan.

Svar på kommentar!

Sara:
  1. Hihi racer Hubert!När blir det debut för Kodak?? :D

Det kan man inte annat än att säga! Den 8:e oktober blir det debutt för lillkillen. :D

Besöksantalet stiger!

Igår fick jag hela 16 (!) besökare, rekord! Och även fast jag inte bloggade igår... Otroligt måste det vara, helt enkelt!

Filmer från i lördags

Här kommer filmerna från hoppträningen i lördags! Tyckte inte det var lönt att ladda upp på Busan, han gick i stort sett genom alla hinderna.
Kodak var superduktig, han flög över hindrena och gjorde glädjeskutt över endel hinder! Men tyvärr fick jag inte med det på film, surt nog... Men debutten kommer i alla fall förhoppningsvis bli någorlunda lyckad, han har bara lite problem med alla dofter ibland.
Yrsa var även hon duktig, titta på sista filmen (när hon hoppar höjd) och även på första filmen, hon tog världens snyggaste (och högaste) hopp över tredje hindret. 










Hoppning!

Idag hade jag tänkt och ta och träna lite hoppning med alla kaninerna, krok får det bli eftersom nästa tävling är krok! Hade även tänkt att debba Kodak då, får se hur det går!
Busan har inte hoppat på 3-4 veckor, så får se hur han går idag. Hubert har även fått en bröstsele istället för sin bogsele. Han fick sno Zaminas lite då hon verkar bättre i H-sele. Filmer ska komma på alla kaninerna, kan inte lova att det kommer bilder däremot. 


Nya tag!

Blev inte så mycket utevistelse för kaninerna igår, precis när jag skulle ta ut Hubert så bet han mig i knogen. Blev väl en halv cm djupt, men gjorde inte så värst ont. Endast för att jag luktade lite *host* illa (luktade Kodak), alltså annan hane. Var så i vintras med, då bet han mig endast för att jag luktade Busan. Men sen har inte bitit mig sen dess, fören nu men då luktade jag ju lite för mycket Kodak. Så ja, ingen utevistelse för Hubert men för alla andra!
Det ska jag ta igen idag, hann inte heller städa så allt ser inte så snyggt ut. Massvis med spån på golvet och skitiga burar. Man kan knappt tro att jag städade förra helgen...

Solsken

Nu skiner solen, så äntligen (efter mycket regn) så ska kaninerna få komma ut! Dom har bara fått komma ut ca. 1-2 gånger denna veckan pga att regnet har vräkt ner i stort sett hela tiden. Burarna måste även städas, golvet måste sopas och lite annat småfix. 
Har fortfarande inga bilder på datorn, så bjuder på den första bilden som visades här på bloggen!


Rubriken

Inga bilder att bjuda på, igentligen har jag inte ens något att berätta. Men vill gärna liva upp bloggen lite, så att den inte kommer dö ut inom en snar framtid! Har fortfarande inga bilder på min nya dator, lite tråkigt men det ska snart fixas! :D En posetiv sak finns det i alla fall, kommer antagligen kunna blogga under rast tid! Så då blir bloggen (förhoppningsvis) lite mindre ouppdaterad.

Smartare än smartast

Förstår inte redigt hur han lyckas med detta, han måste vara den galnaste kanin jag har haft (efter Hubert)!
Eller möjligtvis den smartaste, han har ju fin utsickt :D


Bildlöst

För tillfället sitter jag vid min nya laptop vi fick från skolan idag, så tyvärr får detta bli ett bildlöst inlägg då jag inte har några bilder på denna datorn. Har inte så mycket att skriva, kaninerna fick tyvärr inte komma ut igår, regnet bara öste ner.. Men snart ska jag ut till mina små, får passa på när det inte regnar!

När man har tråkigt...

... blir det här resultatet!








Gårdagen





Detta höll jag på med i stort sett hela dagen igår, blev väldigt nöjd med resultatet!


Rackartyg

Ja, nu var det ju ett tag sedan jag bloggade senast... Fy på mig! Men skolan och djuren tar upp en hel del av min tid, tyvärr hinner jag inte med mycket mer än det.

Idag kom jag på Kodak, eller ja det gjorde jag för längesen men fick lite bilder på hans små rackartyg!









Inte dom bästa bilderna, men man ser i alla fall klart och tydligt vad han håller på med!


1 år, 365 dagar

Tänk att tiden kan gå så snabbt, för 1 år sedan - exakt idag - blev jag ännu en av alla människor som fastnat i kaninhoppningens underbara värld! Idag för 1 år sedan, gjorde jag och Busan våran debutt i Hestra. Debutt för både mig och honom, och vi kom i mål. Under 1 år, och ca. 5 tävlingar som jag och Busan har varit på, så har vi bara kommit i mål 2 gånger, på debutten och i Anderstorp i juli, på självaste Nationaldagen. Så det här är faktiskt en speciell dag, för mig. Skrattande


Nytt!

Nu har jag suttit och knåpat med bloggen i någon timme, och tillslut blev jag väldigt nöjd! Ni ser säkerligen resultatet just nu, och jag hoppas att även ni tyckte att det blev helt okej. :)
Ifall ni inte kan se den nya designen, så klicka på F5.


Bilder från idag

Bloggningen har legat nere på botten av sjön ett tag nu, men det blir så nu när skolan kört igång...

Idag har alla kaninerna fått agera fotomodeller, och det blev faktiskt väldigt många fina bilder! Minst bilder blev det på Yrsa, men hon ville inte alls vara med på bild idag. :)
Så, till resultaten!











































Alla bilderna är helt oredigerade, förutom dom på Yrsa då dom blev helt kassa utan redigering.


Kvälls utfodring

För ett tag sedan fick kaninerna lite mat + lite persilija var. Det verkades uppskattas, särkilt av Hubert som slängde sig över persilijan direkt. Idag har det varit molnigt och regnigt i luften, ett riktig skit väder rättare sagt! Men det hindrade inte mig, alla kaniner fick ändå komma ut lite i antingen hage eller sele! Dock inte så länge, men ett tag var i alla fall. :) Har inga bilder att bjuda på, så det får bli ett bildlöst inlägg.


Bilder från igår

Här kommer endel bilder från igår, nästan alla fotade av Sara Tyngel :D









































Tävlingsresultat!

Hemma (för länge sedan) från en jätte rolig tävling! Alla mina kaniner gick superbra, för en gångs skull!

Hubert var först ut av mina kaniner i rak lätt, 3 fel i grunden räckte ändå till final! Och där blev det 1 litet fel, och vi slutade på en 19 plats av 26 startande. Bra, för att vara Hubert.

Yrsa skulle ut efter Hubert i rak lätt, debutt för lill tjejen! Hon klarade det galant och gick på 4 ynka fel. Hon var jätte rolig att föra, och hon tyckte även att det var jätte roligt att hoppa. 4:a fel räckte (konstigt nog) till final! Och där blev det 1 litet fel, men hon hoppade som en gud med stora, luftiga hopp. Hon kom på plats 22 av 26 startande.

Zamina hoppade mini för andra gången, och man märker verkligen skillnaden mot när hon hoppar lätt! Minin tycker hon är mycket roligare, och springer jätte fint! I grunden fick hon 1 litet slarvfel. Och i finalen sprang hon på rak och fint hela tiden på ca 14 sek, 0 fel fick hon! Hon kom 4:a utav 7 startande, varav hälften av kaninerna debbade.

Bilder har jag i överflöd, men det får ni se i morgon.


RSS 2.0