Ovisade bilder







Fina Kodak i somras ♥

Resultat

Igår var det tävling i Anderstorp, en lång dag men även en väldigt lyckad dag!

Först ut var Kodak, han var hoppade faktiskt mycket bättre än vad han gjorde förra gången, även fast det blev ett fel mer. Vi missförstod varandra vid ett hinder, han trodde att han skulle hoppa och jag skulle korrigera honom. Annars var det två andra felen han fick slarvfel! 2+1 blev det totalt.

Yrsa var min andra kanin, hade inte särkilt stor förhoppningar då hon alltid slarvar i grunden. Konstigt nog var hon supertaggad, dubbelnolla och en tredje plats! Även första pinnen ♥

Sedan var det Hubert, han hade jag allra mest förhoppningar på i och med att han gått så bra på det senaste tävlingarna. Under både framhoppningarna visste jag inte var det var med honom, han hoppade inte ett enda hinder. Väl inne på banan taggade han dock till, 1+1 blev det och jag var 100% säker på att det inte blev pinne för oss. Men så fel jag hade, en nionde plats och näst sista pinnen som delades ut! Tredje pinnen på raken! Så nu har han 1p i rak och 2p i krok, en till sedan msv ♥

Taggad till tusen!



Fina Bentley ur min Latinska blommor kull, riktigt maffig har han blivit!

I morgon är det tävling för mig och mina tre små niner. Hoppas, hoppas och hoppas att Hubert går lika bra som han har gått de senaste två tävlingarna, om han tar pinne i morgon har han bara en kvar till msv! ♥ Hoppas att Kodak är på hopphumör, och att Yrsa i alla fall försöker att inte slarva i grunden, ett moment hon är expert på!
Det är 51 startande i lätten, drygt men ändå roligt att det blir såpass många pinnar som får delas ut. Så då har förhoppningsvis alla mina kaniner i alla fall en liiiiiten chans!

Lördagens resultat

Dålig bloggning på senaste tiden, men har inte haft tillgång till internet hemma förens nu. 
Var ju på tävling i lördags, en minimal en. Inte särkilt många startande, dagen var redan klar vid ungefär 14.30.

Kodak var oerhört otaggad i grunden, var jätte nära att riva alla hinder men han klarade sig med nöd och näppe med bara 1 fel. Han kom för nära på ett rättuppstående och puttade ner det med nosen, hann aldrig korrigera honom. Samma fel gjorde han i grunden, han hade nog något problem med rättuppstående just den dagen. 
Sedan var det Yrsa. Rätt otaggad var hon i grunden, tre slarvfel blev det. I finalen taggade hon till och nollade. Känns lite surt att hon hoppar så bra i finalen och inte i grunden.
Hubert var sist ut av mina i lätten. På framhoppningen hoppade han två hinder, varav ett han rev. Tänkte att nu går det åt pipsvängen inne på banan. Men tänk så fel jag hade, min fina Hubert gick och dubbelnollad ♥ En tredje plats lyckades vi knipa oss till. Så nu har han en pinne i krok och en pinne i rak.
Zamina fick också föja med, dock i mini. Det var bara hon och en till, och den kaninen och hon var idealiska! Samma färg, samma sele och nästan samma namn. Dock var den drygt 6 månader.
Hade inte så stora förväntningar på henne, hon är inte i toppkondition och är inte särkilt förtjust i att hoppa inomhus. Men hon förvånade mig genom att hoppa på 3+2. Hon hade kunnat få två fel mindre, ifall hon inte totalt vägrade att hoppa sista hindret både i grunden och finalen. Så där blev det lite lyft.


Rubrik

Dålig uppdatering, jag vet! Har haft massa att göra de senaste dagarna, så därför har bloggen blivit lidande.
Den enormt kalla kylan har även kommit hit, fy tusan för den säger jag bara! Nu är det drygt -18.
Så i fredags kväll bytte jag ut vattenflaskorna mot skålar, mycket enklare och det tar inte lång tid att få ur isen!
Nu ska jag ut och motionera och mata mina små odjur, bjuder på fiina bilder senare!

RSS 2.0