Bäbisar

Den 13/03 (i onsdags) föddes det 6 st små bäbisar hos Yrsa! Det låg 5 st i boet på kvällen när jag såg dom för första gången. Men tyvärr så hittade jag en utanför boet morgonen därefter. Jag hade inte sett den kvällen innan för den låg under all halm :( Vet inte ifall den hade kunnat räddats eller ifall den redan var död när jag hittade dom andra. Det är sånt som händer, tyvärr... Men de andra 5 mår bara bra! Dom är hur livliga som helst! Det är 1 svart, 1 svartbrokad (den som var död var också svartbrokad), 1 madagaskar och sen så tror jag att dom 2 sista är madagaskarbrokade. 
Yrsa är hur duktig som helst, hon har byggt upp ett superfint bo med hur mycket halm som helst (går nästan ända upp till taket haha...). Hon bryr sig inte heller om att jag är och pillar i boet.
Den svartbrokade är antaligen redan tingad och sen så ska jag behålla en, för tillfället lutar det mest åt den madagskar färgade (ifall det är en hona vill säga, ska inte ha mer hanar just nu). Men vem vet, kanske fastnar för någon annan senare, dom är fortfarande så små :)

Somnade sött i min hand ♥

RSS 2.0