Resultat

Igår var det tävling i Anderstorp, sista gången där för i år!

Yrsa debuterade msv, en aning osäker i grunden, 5 fel varav ett var korrfel. I finalen var hon så taggad, visste vart hon skulle och sprang imål på 3 fel varav ett var korrfel. Det första hindret, ett rätuppstående, rev hon båda gångerna, slarvfel helt enkelt!

Hubert
är jag så sjukt nöjd över! Även fast vi bara kom till sista hindret när tiden tog slut, så hoppade han faktiskt denna gången. Han rev endel, men jag är bara glad över att han försökte.
Dock måste vi jobba en hel del på vägarna mellan hinderna, vi var nog uppe i 10 korrigeringar.

Kodak var inte särkilt taggad, att hoppa inomhus är inte hans grej. Vi kom till sista hindret, när lukterna tog över och tiden tog slut. Han hade bara rivit ett hinder genom hela banan fram till sista hindret.

Resultat

Lyckad tävling, fick med mig totalt 1 pinne hem! 
Hubert debuterade msv, med helt OK resultat! Vi kom inte i mål, han var rätt chockad. Vi kom till femte hindret när tiden tog slut, ett av de hinderna hoppade han resten blev lyft. När han blir lite mer säker på höjden kommer han gå långt!
Yrsa gjorde två jätte fina lopp på 0+0, vann klassen och blev därmed msv! I finalen kunde hon banan utantill, och tvekade inte framför ett enda hinder!
Kodak gick otroligt nog på 1+2, inte särkilt taggad men jag är i alla fall nöjd att han rörde sig lite mer i finalen. Det är de där lukterna som gör honom så okoncentrerad!

Nästa tävling blir den 28 april, debut för Yrsa i msv och sista gången inomhus i den lokalen för i år.

Hubert tränar msv



En video när Hubert tränar msv, andra träningen och han är redan så duktig! Den är inspelad för nästan två veckor sedan, så vi har hunnit träna lite till däremellan.
I morgon blir det tävling. Lätt för Kodak och Yrsa - hon kan ta sista pinnen upp till msv! Hubert får debutera msv! Egentligen skulle jag haft med Zamina i minin, men på förra träningen tänkte hon mer på bebisar och ville inte ens hoppa över ett hinder på 5 cm...
Även Yrsa har börjat fundera på bebisar, något som antagligen blir av senare i år eller nästa år. Har bara inte hittat någon passande hane, alla jag hittar måste ju vara brokade... Men ifall jag inte hittar någon får Kodak äran att bli pappa, dom passar varandra väldigt bra kroppsmässigt då Yrsa är lite mindre och inte lika slank, Kodak är väldigt stor men slank och högrest. Sedan är Kodak inte lika galen som Yrsa, han rör sig lite långsammare men klarar ändå av hinderna galant! Dock blir det lite inavel, 1,6 %. Det är Elliot som båda är släkt med.
Så där har jag något att fundera på!

RSS 2.0