Promenad

Nu ska jag ut och gå en sväng med Kodak i sele, vädret är perfekt! Yrsa och Hubert skuttar just nu runt i hagarna, det har de gjort sen tio tiden i morse. 
Ska se ifall jag får till några bilder, det var ett tag sedan jag fotade kaninerna. 

Sen vill jag även passa på att önska er allesammans ett Gott Nytt år!

Resultat

Fick tyvärr inte med någon pinne hem igår, men jag är lika nöjd ändå!

Hubert kom inte i mål i första lätten, tiden gick ut precis vid sista hindret. Kodak kom inte heller i mål. Men i stort sätt hälften av alla deltagande i första lätten kom inte i mål. Yrsa var den enda av mina som kom i mål, genom att gå på 5 fel!

Först ut i andra lätten var Kodak, som gick på 1 litet fel. Det var enbart parkbänken han rev, han tyckte att den såg en aning konstig ut. Hubert gick också på ett fel, han rev blomman som jag nu har kommit underfunn med att det är hans så kallade "hat hinder", särkilt när det är platt på mitten. Men så visade det sig att dett var feluppsatt, så jag fick hoppa om det, men även då rev han det.
Yrsa chockade mig allra mest genom att även hon gå på 1 fel, bäst hitills! Första hindret bromsade jag in henne lite för tidigt, så det blev en liten krasch. Men annars hoppade hon superfint, hon var högt över hinderna och hoppade i princip som hon gör hemma! Äntligen, det känns jätte skönt att det äntligen har släppt!

Nästa tävling blir i Januari, är supertaggad! :D

Dagens schema



Det här fick kaninerna mumsa på idag, lite morötter, gurka och osaltade solrosfrön. Det uppskattades verkligen!
Idag hade jag tänkt göra mycket, ska städa transportburarna som är en aning skitiga, ska rasta kaninerna, småstäda i deras burar och sen ska jag även packa så mycket som möjligt inför i morgon. 
Har ni sett att hemsidan har fått ett nytt utseende? Ifall ni inte har sett det, tycker jag att ni ska ta och kika!

Min fina prinsessa ♥



















Kaninernas julklapp



Detta blev kaninernas julklapp iår! En äppelgrön bogsele till Kodak, en äppelgrön H-sele till Zamina, en röd H-sele till Busan, en marinblå H-sele till Yrsa och en röd bröstsele till HUbert!
Sen fick jag även ett koppel, ett svart 3 meters. Det marinblåa 3 meters kopplet fick man med som en julklapp, så det ska Yrsa få använda då det matchar hennes sele!

God Jul & Julfrukost



God Jul på er alla! Hoppas att ni har haft det riktigt skönt nu på morgonen och även har mycket snö (som vi inte har här). 
Till frukost så fick mina kaniner något speciellt, jag tog och gjorde lite havregryns gröt! Första gången kaninerna har smakat på det, och det finns bara en sak att säga - kaninerna älskade det! 
Det var inte sista gången de kommer att få detta till pelletsen.

Städhjälp









Fick lite städhjälp av Kodak innan idag när jag julstädade ute hos kaninerna! 
Han ser i alla fall nöjd ut.

Filmer sen i söndags







Hann enbart hoppa med dessa tre kaniner, det blev för mörkt sen. 
Kan ju även tillägga att jag nu är anmäld till tävlingen nästa torsdag, närmare bestämt den 29 December. Då blir det Nyårscupen (Krok lätt x2) med Yrsa, Hubert och Kodak! Är verkligen taggad till 100 %.

Snön har landat



Nu bär det av ut i snön som har landat, hoppträning står på dagens schema! Lovar att det kommer videoklipp, förhoppningsvis även bilder!

Snö

Fick inte till några bilder idag, det får bli i morgon. 
Enligt väderprognosen så ska det snö inatt, hoppas! Det är allmänt dåligt väder ute nu, blött och lerigt överallt. Inte alls kul, det resulterar även i att kaninerna får vara ute mindre, tyvärr.
Har tänkt att ha en heldag hos kaninerna i morgon, ska storstäda så mycket som det bara går medans de får komma ut och skutta i hagarna. Möjligtvis blir det lite hoppträning sedan med, ifall vädret håller i sig vill säga.

För tillfället


17 December

Alldeles strax ska jag ta och bege mig ut till mina små långöron, de ska få mat och sedan ska de släppas ut i hagarna. Ska försöka att fotografera de idag, var ett tag sedan jag gjorde det sist!

Ni har säkerligen sett att bloggen har fått ett nytt utseende! Ifall ni inte ser det så klicka på F5.

Uppdatering


Ett tag sedan jag bloggade, får ta och förska ta tag i detta nu :)

RSS 2.0