Bilder från idag #2


Bilder från idag #1


Kanindag

Fina Hubert ♥

Idag har jag studiedag, verkligen jätte skönt! Dagen ska spenderas med kaninerna, ska försöka att fotografera de. Vädret är så himla fint, solen skiner och det är snö. Om någon minut beger jag mig ut till kaninerna, de ska få äta sin frukost ute idag! 
Provade den nya bogselen jag tog som pris i lördags på Yrsa igår kväll, hon passade verkligen i den! Har dock lite beslut ångest, hon passar även väldigt bra i sin h-sele...

Tävlingsresultat

En riktigt, riktig lyckad tävling blev det! Rätt få startande = kort dag!
Lille Kodak var först ut, han var inte speciellt taggad och tyckte mer att det luktade gott. Han gick på 3+2, inte det bästa men han försökte i alla fall.
Sedan var det Yrsa. Hon var inte speciellt taggad hon heller, med lite slarv resulterade det i 4 fel i grunden. Hon lyckades ändå ta sig till final, och då taggade hon till och gick på 0 fel. Hon hoppade med riktigt fina hopp och hade fin fart!
Hubert var ut sist av mina, och gud vad han var duktig! Han var relativt lugn hela dagen, han drog inte alls mycket och sökte sig till hinderna. Det blev 1 litet fel i grunden, en liten touch på en bakbom. 
I finalen var jag inte särkilt förhoppningsfull, var säker på att han skulle slarva en massa. Men icke sa nicke, superfin var han och gick och nollade ♥ Han drog knappt någonting, och var jätte lugn när jag stannade honom när han sprungit förbi hinderna. 
Det resulterade i en 4:e plats, av ca. 35 startande. Även första pinnen! Det känns verkligen jätte, jätte skönt att det börjar släppa nu, och han är förhoppningsvis snart msv ♥

Hoppning igår

Igår hoppade jag med Hubert, kände att han behövde lite träning då han senaste hoppade i december.
Satte enbart fram tre st enkla hinder, och oj vad han tyckte att det var skoj! Han svängde inte ut en enda gång (!) och han rev inte heller ett enda hinder! Verkligen jätte lugn, han sprang även på i ett lugnt tempo, inte så snabbt som han annars brukar springa. 
Hoppas han är lika duktig på lördag, då bär det av på tävling med Yrsa, Hubert och Kodak!




Lite mörkt är det, hoppas att ni ser ändå!

Mål för kaninerna i år

Hubert
Komma upp till i alla fall msv i både rak och krok, sen hade jag även tänkt att starta höjd och längd med honom.
Jag hoppas att han kommer upp till msv i rak innan Falsterbo, då jag föhoppningsvis ska dit!

Yrsa
Komma upp till svår i både rak och krok, msv höjderna klarar hon galant här hemma, så det kommer nog inte bli några problem med den höjden på tävlingarna sedan heller. Även Yrsa skulle jag gärna vilja få upp till msv i rak innan Falsterbo.

Kodak
Komma upp till svår i både rak och krok. Tror mycket på denna lilla killen, han har kapacitet till tusen! Även Kodak vill jag få upp till msv i rak innan Falsterbo.

Zamina
Vill mer än gärna att Zamina vågar hoppa lätt på tävlingar, och att hon kommer i mål. Hur många fel hon har spelar ingen roll alls, bara hon kommer i mål!

Detta är bara mål jag har, jag tänker inte pressa mina kaniner till att klassa upp sig fort. Det får ta den tid det behövs.

Snö!









Igår fall det drygt 15-20 cm snö från himlen, något både jag och kaninerna älskar!
Kodak, Busan och Zamina är nu ute och äter lite frukost, samtidigt som det skuttar runt i snön. 
Strax ska jag ut med Yrsa i sele, och försöka att ta några härliga bilder!

Höhäckar



Dessa höhäckar inhandlade jag idag! Köpte tre st till att börja med, och ifall det funkar får jag skicka bud med min mormor som ska dit om någon vecka. 
Inga kompostgaller inhandlade idag, dock blir det på onsdag!
Kaninerna får nog inte komma ut idag, det är som värsta snöstormen ute...

Ikea

Uppdateringen är fortfarande inte på topp, även fast den inte är det får jag ändå en del besökare varje dag. Det värmer verkligen ♥
I morgon blir det Ikea för mig, hade tänkt handla en varsin höhäck till kaninerna, det tar så sjukt lång tid att fylla på höbollarna 3-4 gånger varje dag, då känns det bättre att de får en varsin stor höhäck, som man förhoppningsvis bara behöver fylla på på morgonen och kvällen. 
Sen hade jag även tänkt köpa 5x kompostgaller, har tre hagar för tillfället (varav två har tak). Då får alla kaninerna en varsin hage, med tak! Alla kaninerna förutom Hubert och Busan behöver tak, det är inte smarta nog att förstå att man kan hoppa över gallret :) Har ändå tak på Huberts hage, man kan aldrig veta ifall han någon gång får för sig att hoppa över.

Saknar ♥
















Jag vill ha ♥

Dålig uppdatering

Det har varit lite dålig uppdatring på sistone, min tid har mest gått åt till skolan och kaninerna!
Tyvärr har kaninerna inte fått komma ut så mycket under veckan som jag har velat, det har varit uselt väder det flesta dagarna. Men idag skiner solen, och det är allmänt vackert väder! Förhoppningsvis har jag några färska bilder att bjuda på nästa gång jag bloggar, har inga nya bilder på ninerna i datorn för tillfället...

RSS 2.0