Mellangårdens Echo of a Master

Visade för någon månad sen intresse på kullen mellan Stjärnans Ch Spitfire "Spitten" och Tabbens Gt Ch Minas Anor "Majken". Från första gången jag såg Majken så tänkte jag "Wow, en unge efter henne måste jag ha någon gång!". Kort och sagt, den 6/5 damp det ner sju st bebisar hemma hos Erika. Jag var inte sen med att mejla in en intresse anmälan, men det var många intresserade så jag vågade inte hoppas på alltför mycket.
För någon vecka sedan fick jag ett mejl från Erika där det stod att denna grabben fanns kvar, och hon såg gärna att han flyttade hem till mig. 
Den 9 juli ska jag åka till Gislaved för att hämta hem honom. Även min klubbkompis Sara S ska ha en av ungarna, det är hon som äger Spitten. 










Resultat 6 Juni & 16 Juni

6 Juni
Vi var i Anderstorp när de hade sin marknad, massa folk och ljud gjorde att i stort sätt alla kaniner inte gick så bra. Fick inte med mig någon pinne hem men är sjukt nöjd över att kaninerna presterade så bra som de gjorde i den dånande musiken!

Hubert - Han hoppade krok msv, i första omgången gick han på 8+2 (de mesta felen i grunden var korrigeringar) och i andra skuttade han iväg och tog fel väg i grunden. 
Yrsa - Hoppade också krok msv, hon gick på 5+2 och på 3+2. Det var mest slarvfel, och som Hubert fick hon en hel del korrigeringar i första omgången.
Kodak - Startade krok lätt, han gick på 3 fel och kom inte imål i grunden, han tyckte det luktade fööör gott... I andra omgången gick han på 3+2.


16 Juni
Igår var jag i Tollarp på Breeders och hoppade rak lätt med alla mina duktiga kaniner! Det är idag också men då kan inte jag så det fick bli en dag istället.

Hubert - Nollade grunden, han var en aning virrig men det gick hyfsat snabbt. I finalen fick nog alla en chock, han totalt rusade egenom banan på 8 sekunder! Ett litet pet fick han med sig på halloween hindret, men det räckte ändå till en 8:e placering och hans andra rak lätt pinne!
Yrsa - Hoppade jättefint, gick på 1+0 (pet i vattengraven som hon aldrig sett innan) kom 6:a och fick sin första rak lätt pinne!
Kodak - Måste ändå vara den jag är allra stoltast över! Han gick på 1+1, båda gångerna tyckte han det var väldigt skönt att svalka fötterna i vattengraven, haha! Han nosade knappt alls, i finalen sprang han på jättefint och hade höga och luftiga hopp över alla hinderna! Räckte inte till pinne, men jag är så sjukt stolt över honom!


Kodak i Anderstorp.

RSS 2.0