Stättared 25/8

Igår var jag iväg hos VKKH och hoppade med mina fina långöron! Krok x2 i alla klasser.
 
Hubert gillar inte precis den platsen, i första msv tog tiden precis slut när han gick över mål. Och i andra hann han i mål med 3 fel, 2 av de var korrfel. 

Yrsa älskar verkligen den platsen, av alla sina starter i msv så är det enbart sina starter i Stättared hon gjort bra ifrån sig på! 1+0 i första msv, 6:e plats och sista pinnen som delades ut! <3 I andra omgången gick hon på 1+1, och precis utanför pinne. Hon var riktigt taggad, sprang på fint och sökte sig till hindrena under hela dagen!

Kodak är jag lite halvnöjd med, första lätten gick han på 2 (?) fel, ingen final. I andra fick han ett riktigt onödigt fel på första hindret, gick ändå till final och där gick han på 0 fel! Fick även jätte bra tips av en erfaren kaninhoppare hur jag skulle få honom att sluta äta gräs och nosa! Hon tycker även att han är ruskigt snygg, hon skulle egentligen köpt när han var mindre men det blev aldrig av :)

Zamina fick följa med och hoppa mini cup. 1+1 i första och 0+3 i andra. Resulterade i en trejde plats i cupen!



Hittade en bild på Yrsa, lite suddig men man ser vilken marginal hon har! <3

Hubert tränar




Hoppade med galna Hubert i eftermiddag, och tja han är rätt galen ^^ Två hinder var i lätt höjd, sedan tror jag att resten var maxad msv.

Uppdatering!!

Hej och hå vad det var uppdatering här! Väldigt dålig bloggning från min sida, men har sommarlovet att skylla på! 
Början skolan nästa vecka, så möjligtvis blir det lite bättre uppdatering då.

Orkar inte skriva något om varenda tävling som jag varit på under den senaste tiden, så skriver bara ut kaninerna klassning.

Kodak har utvecklats något enormt, luktar fortfarande lite då och då men inte lika mycket som innan. Rak pinnen tog han på förra tävlingen genom dubbelnolla och en andra plats!
Rak: Lätt 1p
Krok: Lätt 1p

Yrsa har enbart tagit en pinne sen jag uppdaterade senast, genom dubbelnolla och vinst bland ca. 30 starter!
Rak: Lätt 2p
Krok: Msv

Hubert har även han tagit en pinne, sista till medelsvåren i rak! Och det gjorde han strålande på 0+0, ca 8 sek i båda grund och final, och genom vinst!
Rak:
 Msv
Krok: Msv

Min nya kanin (han har ännu inte fått något smeknamn, även fast han bott här i mer än 1 månad...) mår toppenfint! Vi har under de senaste dagarna hunnit ta några selturer, vilket han älskar och springer runt som en galning och glädjeskuttar! Han är en väldigt posetiv och fin kille, älskar att gosa och pussas i ansiktet :) Väldigt högrest, lång och slank med enorma baktassar!





 
De två översta bilderna är tagna från hans första vecka, när han var drygt 8 veckor. Den sista bilden har jag för mig är tagen förförra veckan. Bilderna gör honom verkligen inte rätvis till hur han ser ut! Ska försöka fota några nya bilder i morgon, ifall det är fint väder!
 
 

RSS 2.0