Heja Yrsa!

Orkar inte skriva något utförligt om helgens resultat, Yrsa kom i alla fall tvåa i krok msv på 4+0, var vekligen super nervös i finalen då det gällde att hon gick på 0 fel för att få pinne! Men min fina Yrsa kunde banan utantill och svävade över alla hinder med väldigt god marginal! Så nu är min fina prinsessa svår i krok!! ♥
Har bilder på henne och några av de andra kaninerna, ska bara få dom av Linnéa först!

E Nuffe´s 8-9/9

Lördag, krok

Hubert
gick på 7 fel, tror att 5 av felen var korrigeringar, resten på rivna hinder. Inte särskilt nöjd med honom, vet att han kan bättre!

Yrsa hoppade verkligen jättefint i msv! 1+2 (tramp i ensam vattengrav i båda och rivet hinder i andra) resulterade till en tredje plats och pinne! Enbart en kvar till svår, som hon har två chanser att ta nästa helg!!

Kodak lite ointresserad i grunden, resulterade i 1 fel. Lite mer koncentrerad i finalen, 0 fel och slutade totalt på tredje plats och pinne! En kvar till msv!

Trulls fick följa med och debutera! Hade inte alls stora förväntningar, räknade med att han inte skulle komma igenom banan eftersom vi bara tränat krok en gång innan. Riktigt förvånad blev jag att han kom i mål, visserligen på 7 fel (sista hindret klarade han, woho), men det var verkligen en strålande debut!

Söndag, rak

Hubert lite mer taggad, 3+2 har jag för mig att han gick på.

Yrsa hoppades att hon skulle ta sista pinnen i lätt upp till msv, men nej det ville hon inte! 1+1, väldigt mycket fjanteri på samma hinder i både grund och final....

Kodak faktskt riktigt taggad, 0+0 och första plats! I finalen sprang han på utan att nosa eller stanna på 12 sek, bästa loppet han någonsin har gjort! Det resulterade i en första plats i Kanin cupen!  I raken har han också enbart en pinne kvar till msv!

Trulls var otroligt mycket mer taggad och hindersökande, 2 små fel  (tramp mellan ett långt platt hinder och ett rivet hinder som var lite klurigt uppbyggt)! Tyvärr räckte det inte till final då bara 1 och 0 felarna gick till final. Men det var verkligen mycket skillnad på honom från förgående dag!