Lördagens resultat

Dålig bloggning på senaste tiden, men har inte haft tillgång till internet hemma förens nu. 
Var ju på tävling i lördags, en minimal en. Inte särkilt många startande, dagen var redan klar vid ungefär 14.30.

Kodak var oerhört otaggad i grunden, var jätte nära att riva alla hinder men han klarade sig med nöd och näppe med bara 1 fel. Han kom för nära på ett rättuppstående och puttade ner det med nosen, hann aldrig korrigera honom. Samma fel gjorde han i grunden, han hade nog något problem med rättuppstående just den dagen. 
Sedan var det Yrsa. Rätt otaggad var hon i grunden, tre slarvfel blev det. I finalen taggade hon till och nollade. Känns lite surt att hon hoppar så bra i finalen och inte i grunden.
Hubert var sist ut av mina i lätten. På framhoppningen hoppade han två hinder, varav ett han rev. Tänkte att nu går det åt pipsvängen inne på banan. Men tänk så fel jag hade, min fina Hubert gick och dubbelnollad ♥ En tredje plats lyckades vi knipa oss till. Så nu har han en pinne i krok och en pinne i rak.
Zamina fick också föja med, dock i mini. Det var bara hon och en till, och den kaninen och hon var idealiska! Samma färg, samma sele och nästan samma namn. Dock var den drygt 6 månader.
Hade inte så stora förväntningar på henne, hon är inte i toppkondition och är inte särkilt förtjust i att hoppa inomhus. Men hon förvånade mig genom att hoppa på 3+2. Hon hade kunnat få två fel mindre, ifall hon inte totalt vägrade att hoppa sista hindret både i grunden och finalen. Så där blev det lite lyft.


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Heja alla fina kaniner! Men speciellt Hubert! ;D ♥

2012-02-15 @ 06:54:01
URL: http://ceciliamedkaniner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0