Tävlingsresultat

En riktigt, riktig lyckad tävling blev det! Rätt få startande = kort dag!
Lille Kodak var först ut, han var inte speciellt taggad och tyckte mer att det luktade gott. Han gick på 3+2, inte det bästa men han försökte i alla fall.
Sedan var det Yrsa. Hon var inte speciellt taggad hon heller, med lite slarv resulterade det i 4 fel i grunden. Hon lyckades ändå ta sig till final, och då taggade hon till och gick på 0 fel. Hon hoppade med riktigt fina hopp och hade fin fart!
Hubert var ut sist av mina, och gud vad han var duktig! Han var relativt lugn hela dagen, han drog inte alls mycket och sökte sig till hinderna. Det blev 1 litet fel i grunden, en liten touch på en bakbom. 
I finalen var jag inte särkilt förhoppningsfull, var säker på att han skulle slarva en massa. Men icke sa nicke, superfin var han och gick och nollade ♥ Han drog knappt någonting, och var jätte lugn när jag stannade honom när han sprungit förbi hinderna. 
Det resulterade i en 4:e plats, av ca. 35 startande. Även första pinnen! Det känns verkligen jätte, jätte skönt att det börjar släppa nu, och han är förhoppningsvis snart msv ♥

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Heja alla fina ninisar!! Men speciellt finaste Hubert, grattis till första pinnen! :D ♥♥♥

2012-01-29 @ 12:03:09
URL: http://thesedays.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Hejja alla duktiga kaniner!! :D

2012-01-29 @ 20:38:44
URL: http://himlenshk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0